Skip to content

Meni

Meni

PREDJELA

Pata Negra

3150

Domaći kulen

1600

Tatar biftek

3100

Tuna tatar u kremi sa tagarašijem, hrskavi pirinač

1690

Mini paprika sa sirevima iz Šumadije

900

Guščija džigerica, brioš domaći džem

3850

Teleći karpaćo u sosu od tune

1650

Burata sa matovilcem i čeri paradajzom

1650

Patlidžan sa mocarelom, pekorinom i paradajzom iz rerne

1150

Bombone sa gamborima i bosiljkom na crvenoj buzari

1500

Cezar salata Prime

1050

PASTE

Pljukanci sa svežim tartufima

2350

Aglio olio sa gamborima

2250

Raviole sa spanaćem, Riccota sirom u kremi od San Marzano paradajza

1750

Orzo pasta sa celerom, pastrmkom i pečenim gamborima

2200

Rižoto sa brokolijem, karpaćo od bele ribe, krema od Mascarpone sira

2100

Basmati riža sa povrćem, susamovim uljem i hrskavim biftekom

2300

Rižoto vrganj i povrće

1900

GLAVNA JELA

Šef Magi „Beef“ iz ulja, pire tartuf

3900

Prime pljeskavica na hrskavom hlebu i kajmaku, salata od pečene paprike

1900

Uštipci od crnog Angusa sa blago ljutim povrćem

2800

Juneći vrat sa mlincima u mileramu

2150

Iberiko na žaru, pire krompir, sos od paprika 100g

1690

Svinjska krmenadla na žaru servirana sa palentom, sos od kapra i belog luka

2350

Taljata od bifteka sa lardom od Pata Negra

3800

Hrskava teletina sa rukolom i čeri paradajzom

3550

RIBA

Sveža riba Kg

9800

Jadranski škampi Kg

16000

Losos terijaki povrće tempura

2650

Tuna na žaru

2750

Meso

Wagyu stek Kg

55000

Crni Angus stek Kg

21000

Kuver

300

Alergije i netolerancije na hranu - Dobrodošla su pitanja od strane gostiju koji žele da znaju da li neko jelo sadrži određene sastojke.

Dezerti

Sweet o’clock

Hrskava korica od bademovog brašna i smeđeg šećera, prelivena domaćim džemom od malina, belom čokoladom i Filadelfija sirom

850

Na vrhovima prstiju

Hrskava puslica filovana vanil kremom i insertom od manga, poslužena sa želeom od maline i kavijarom od manga

800

Zlatni presek

Kolač od pečenih lešnika, maline i bele čokolade, poslužena na hrskavoj korici od lešnika i francuskog keksa

850

Simfonija

Sacher torta od semena lana, veganskog putera, čokolade u prahu i leblebija, filovana sa domaćim džemom od kajsije

850

Rosalija

Krem od gold čokolade sa insertom domaće paste od pekan oraha i tahinija, poslužena na vazdušastoj korici od pistaća

850

Iskra

Kolač od bele čokolade i Filadelfija sira, sa insertom od višanja i maraskina, amaretom i tonkom, posluženo sa kremblom od pistaća

850

Fuerte

Avokado krem sa limunom i sokom limete, poslužen sa sorbeom od jogurta, spančom od kokosa i domaćim slatkim od kestena

800

Čokoladni greh

Čokoladna karamela sa inserom od hrskavog lešnika, poslužena na hrskavoj korici od francuskog puter keksa i badema, sa komadićima jestivog zlata

900

Alergije i netolerancije na hranu - Dobrodošla su pitanja od strane gostiju koji žele da znaju da li neko jelo sadrži određene sastojke.

Istražite našu pažljivo odabranu i bogatu vinsku kartu.

×

Kontakt telefon