Skip to content

Restoran

Restoran

ZAŠTO SMO OVDE

Ljubav prema hrani je univerzalna, ali svako podneblje, lokalni ukus i restoran unose svoju posebnu notu. Prime je istakao svoju posebnost kroz tri vrline: vrhunski kvalitet, spoj elegancije i čiste jednostavnosti, kao i autentičan lokalni dodir.

Prime je sinonim za kvalitet. Naša filozofija počiva na pažljivo odabranim zdravim namirnicama i vrhunskoj usluzi, koju pružaju naši ljubazni domaćini. U kuhinji vladaju majstori svog zanata, vođeni jednostavnošću koja je obeležje vrhunskog kulinarstva. Ponosni smo na našu lokalnu tradiciju, što se odražava u našem izboru domaćih jela pripremljenih na moderni, svetski način.

Za naše goste u Prime-u, samo je najbolje dovoljno dobro. Naš enterijer je plod kreativnosti arhitekata čiji je potpis prepoznatljiv na mnogim značajnim lokacijama i građevinama. Naša vinska karta je delo stručnjaka koji poznaju svaki detalj berbe, bukea i barika.

Lokacija

Smestili smo se na idealnoj lokaciji u srcu poslovnog dela Novog Beograda, sa lakoćom pristupa i obezbeđenim parkingom. Prime je vaš savršen izbor za uživanje u vrhunskoj hrani, elegantnom ambijentu i besprekornoj usluzi.

×

Kontakt telefon

×