Executive Chef restorana Prime
Dok je kao dečak maštao o karijeri slavnog fudbalera, Magi je upisao kuvarsku školu, a onda se upoznao sa ovim poslom. Kulinarstvo mu je najpre pokazalo da je svaki početak težak, a onda se pred njim otvorio posao kreativan i lud koji danas ne bi menjao nizašta na svetu.
Iskustva sticao širom i domaćeg i internacionalnog sveta restorana, što će formirati njegovu kulinarsku filozofiju. Tradiciju je upoznao u staroj dobroj beogradskoj kuhinji (Dušanov grad, Vojvodina), nove trendove u restoranima Diners, Tribeka. Kao već formiran šef svoj kreativni pečat dao brendovima kao što su Jerry u Beograd ili hotel Grey na Kopaoniku.
Smatra da veliki kuvar mora da ima u sebi crtu ludosti. Onaj ko ide poznatim stazama, ostaće uvek u okvirima standardnog. Majstor kuhinje traži izazov i zato pomera granice.
Kaže da ima nešto što spaja goste restorana u celom svetu. To je ljubav prema hrani. Jesu vrlo različite francuska, kineska, libijska ili naša kuhinja, ali svaku od njih pokreće ista potrebe za gurmanskim doživljajem.
Svoju filozofiju danas sažima u 3 važna postulata: kvalitet, jednostavnost, lokalni touch. U restoran Prime donosi upravo to. Veru u tradicionalnu domaću kuhinju, ali podignutu na viši nivo, obučenu u moderno pakovanje.
Prati promene, kaže da se i kuvar menja iz dana u dan. Stalno uči iznova i proba nove stvari, na to ga inspirišu gosti – oni koji prate njegov rad i žele da dobiju nešto novo, kao i oni koji će tek upoznati kuhinju Prime-a a onda joj ostati verni.